Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2020 - Η INTRASOFT ΝΟΜΟΣ, το ευρέως γνωστό σύστημα Νομικής Πληροφόρησης συμπλήρωσε 25 χρόνια άκρως επιτυχημένης λειτουργίας.

 

Με έτος έναρξης λειτουργίας το 1994, η ΝΟΜΟΣ πλέον αριθμεί χιλιάδες συνδρομητές, παρέχοντας ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο σύνολο υπηρεσιών, το οποίο έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση στα πλαίσια της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και νομικών πληροφοριών της προς το Νομικό κόσμο της χώρας, τη Δημόσια Διοίκηση και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου.

 

Οι συνδρομητές της ΝΟΜΟΣ έχουν πρόσβαση στο σύνολο της κωδικοποιημένης και άμεσα επικαιροποιημένης Ελληνικής νομοθεσίας, στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη σημαντική Νομολογία όλων των δικαστηρίων από το 1980 και έπειτα, στη νομολογία ΔΕΚ βάσει της βάσεως CELEX, αλλά και στην αποδελτιωμένη νομική αρθρογραφία νομικών περιοδικών των τελευταίων 30 και πλέον ετών, με συνεχή υποστήριξη και συνεργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΝΟΜΟΣ.

 

Η INTRASOFT ΝΟΜΟΣ στα πλαίσια της βελτίωσης της εμπειρίας του χρήστη κατά την πλοήγησή του στην πλατφόρμα (user experience), προέβη πρόσφατα σε αναβάθμιση αυτής, τόσο σε επίπεδο λογισμικού (software) όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού (hardware). Πιο συγκεκριμένα, η ΝΟΜΟΣ έχει πλέον εμπλουτιστεί με μια αναβαθμισμένη λειτουργία αναζήτησης (smart search), μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να βρει τους νομικούς όρους που επιθυμεί, αλλά και τα νομικά συνώνυμα, κάτι που αποτελεί καινοτομία στο χώρο. Μέσω της νέας αυτής λειτουργικότητας ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει νομικές πληροφορίες πολύ πιο εύκολα, με μεγάλη ακρίβεια και σε αισθητά λιγότερο χρόνο.

 

Παράλληλα η ΝΟΜΟΣ, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, πλέον θα είναι προσβάσιμη και από το ολοκαίνουριο portal που σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από την INTRASOFT International (https://lawdb.intrasoftnet.com/portal). Το portal προσφέρει τις ίδιες ευκολίες χρήσης σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον, πάντα σε αρμονία με τη βασική λογική της ΝΟΜΟΣ. Ασφαλώς, η πρόσβαση μέσω του portal θα λειτουργήσει παράλληλα με την υπάρχουσα μορφή της πλατφόρμας, δίνοντας έτσι στο χρήστη την επιλογή να πλοηγηθεί στο περιβάλλον που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Τέλος, με σκοπό να διασφαλιστεί η ταυτόχρονη και ασφαλής πλοήγηση όλων των συνδρομητών καθώς και οι  υψηλές ταχύτητες αναζήτησης, επήλθε ανάλογη αναβάθμιση σε επίπεδο εξοπλισμού (hardware).

 

 

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.000 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

           

E-mail: marketing@intrasoft-intl.com

Τηλ.: +352 44 10 12 2178

E-mail: marketing@intrasoft-intl.com